All in power PPA

Via het platform verkoopt u professioneel duurzame energie aan bedrijven, consumenten en de energiebeurs. Wat wij met u afspreken, leggen we vast in een PPA.

Support team
 • Eerlijk en transparant

  Wij verdienen niet aan de energie die via het platform wordt uitgewisseld. U krijgt de volledige opbrengst van uw verkochte energie uitbetaald. U betaalt ons een vaste vergoeding.

 • Wat spreken we af?

  Wij sluiten een overeenkomst af waarbij All in power de energieleverancier is voor uw aansluitingen. Deze overeenkomst is een raamwerk waarbinnen we uw contracten voor uitgewisselde energie invoegen.

  • Wij verhandelen uw energie optimaal op de energiebeurs.

  • Wij beheren uw GVO’s. Deze kunt u binnen het platform gebruiken of we boeken de GVO’s over naar een account van uw keuze.

  • U betaalt tegen kostprijs een vergoeding voor de All in power pool met onbalansvoordeel.

  • Als u direct energie verkoopt komt er een vaste energieprijs PPA tot stand tussen de producent en All in power, en eenzelfde contract tussen All in power en de afnemer.

Met deze PPA heeft u een sluitende business case, omdat u het correctiebedrag van de SDE+ regeling volgt.

Support team

Vaste prijzen PPA’s

U verkoopt energie aan een afnemer tegen een vaste energieprijs. Wij sluiten met de afnemer een contract voor de levering van uw energie, tegen het door u gekozen tarief en looptijd. Wij zorgen dat uw energie geleverd wordt, de daadwerkelijke kosten hiervan brengen we bij u in mindering op de omzet van de geleverde energie.

Opzeggingen
 • Als een afnemer uw energiecontract wilt opzeggen, krijgt u een opzegboete van de resterende omzet uitbetaald via All in power.

 • U kunt er voor kiezen om uw contract met een grootzakelijke afnemers te ontbinden onder betaling van dezelfde boete als uw afnemers zouden betalen. Bij particuliere en kleinzakelijke afnemers is dit niet mogelijk.

 • Als u het platform geheel verlaat kunt u ook contracten met particuliere en kleinzakelijke afnemers ontbinden, u betaalt een opzegboete voor alle contracten.

Begin vandaag nog

Stap vandaag nog over op All in power en ontdek de uitgebreide mogelijkheden waarmee u duurzame energie kunt uitwisselen. Er zijn geen opstartkosten en u zit nergens aan vast.

Begin vandaag nog

of vraag een adviesgesprek aan

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u onze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.