In het kort

All in power is het platform voor duurzame energie. Via All in power leveren producenten hun energie direct aan afnemers of de energiebeurs. Producenten van energie worden volledig gefaciliteerd en ontzorgd in het uitwisselen van energie.

Producenten wekken energie op en maken afspraken met afnemers over de directe levering van energie. All in power is de energieleverancier die de feitelijke levering en bijbehorende administratie verzorgt.

Eerlijke prijzen

Misschien is het je wel eens opgevallen. De prijzen die consumenten voor groene energie betalen zijn stukken hoger dan de vergoedingen die producenten ontvangen. Eigenlijk best gek dat tussenpartijen zo veel kosten. Daarom hebben wij de goedkoopste manier ontwikkeld om duurzame energie uit te wisselen. Zo blijft er meer over voor de producent of kan de energieprijs worden verlaagd. Wel zo eerlijk.

Consumenten tarief
6,0 cent per kWh 100%
Opbrengst via All in power
5,7 cent per kWh 95%
Opbrengst via traditionele tussenpartij
4,5 cent per kWh 75%

Use cases

All in power is de goedkoopste manier om duurzame energie uit te wisselen. Dat betekent dat je business case een stuk sterker wordt. Ook ontstaan er nieuwe mogelijkheden om samen te werken met je doelgroep. Hier onder zijn enkele voorbeelden te vinden van use cases waar je mee aan de slag kan.

Energiecoöperaties

Regionale energiecoöperaties leveren voor en door leden opgewekte energie direct aan elkaar. En als je energie over houdt lever je dit bijvoorbeeld aan vrienden, familie of buren.

Door de lage energie uitwisselingskosten kan het collectief tegen een scherp tarief energie leveren of hogere opbrengsten realiseren.

Project ontwikkelaars

Ondernemers die actief zijn in de ontwikkeling van duurzame energie productie kunnen hun energie direct leveren aan afnemers.

Je creëert draagvlak door de samenwerking aan te gaan met omwonenden, je biedt ze voordelige energie uit eigen omgeving.

Bedrijven en overheden

Je hebt een hoge energievraag en neemt zelf het initiatief om jouw energieverbruik te verduurzamen. Dat lukt niet altijd op dezelfde plek waar je energie verbruikt.

Je levert jouw eigen energie met groot gemak van je ene aan je andere locaties en bespaart flink op je energiekosten.

SDE regeling

Als je SDE subsidie ontvangt wil je tenminste het correctiebedrag verdienen met de verkoop van je energie.

De energie die je opwekt gaat in de basis direct naar de energiebeurs waar je het correctiebedrag ontvangt. Of je levert een deel van je energie direct aan afnemers om tot wel 35% meer te verdienen.

Postcoderoosregeling

Als je aan de slag gaat met de postcoderoos regeling moet er veel geregeld worden. All in power neemt de administratieve taken uit handen. Zo kunnen jullie je bezig houden met leden werven en de projectontwikkeling.

Je bespaart behoorlijk op de administratieve lasten, want de postcoderoos diensten bieden we gratis aan in combinatie met het platform.

Jouw use case

Heb je een idee voor een local energy community? Wil je met energieopslag en vraagsturing aan de slag? Heb je een idee hoe ons platform nog beter kan? Staat jouw use case er niet tussen? Of wil je aan de slag om je business case door te rekenen?

Neem dan contact op en dan gaan we samen aan de slag om jouw case uit te werken!

Hoe werkt dat nou precies?

Kort antwoord op de meest gestelde vragen

Moet ik een leveranciersvergunning aanvragen?

Dat is niet nodig, All in power is geregistreerd* bij de toezichthouder ACM als energieleverancier. Wij zorgen dat de energie die jij opwekt wordt geleverd aan jouw afnemers. Wij verzorgen alle administratieve aspecten zodat jij je kan focussen op de productie van energie en het vinden van afnemers.

* Aanvraag is lopende, voor de zomer definitief

Wat als de zon niet schijnt of de wind niet waait?

Wij zorgen dat er ten alle tijden energie beschikbaar is, ook als de zon niet schijnt of de wind niet waait. Over het jaar heen wordt er ruimschoots genoeg energie opgewekt door onze producenten om de vraag van hun afnemers te vervullen. Als er meer energie wordt opgewekt dan de afnemers nodig hebben verkoopt All in power deze energie aan andere gebruikers of aan de energiebeurs. Als er te weinig energie wordt opgewekt wordt er geleverd uit een andere bron of ingekocht op de energiebeurs.

Kan iedereen via All in power energie verhandelen?

Absoluut! Er zijn maar twee voorwaarden waar je aan moet voldoen. Je produceert duurzame energie en je hebt je productieinstallatie geregistreerd bij Certiq. Het maakt verder niet uit of je een groot zon- of windpark hebt of kleinschalig energie produceert.

Heb ik een slimme meter nodig?

Ja. Wij hebben de slimme meter nodig om maandelijks factureren te maken en de kosten van energiehandel laag te houden. Zonder slimme meter kan je wel klant worden bij All in power maar heb je niet de mogelijkheid om je eigen producent te kiezen.

Kan ik ook energie inkopen van meerdere producenten?

Je kan je eigen energiemix samenstellen door energie in te kopen bij meerdere producenten. Om dit te doen gebruik je de All in power energiewinkel. In deze marktplaats voor duurzame energie zoek je naar producenten op basis van prijs, type energie (zon/wind/water) en locatie.

Levert All in power ook gas?

Je kan bij je aanmelding gas inkopen tegen scherpe prijzen via onze partner NieuweStroom.

Kan ik controleren of mijn energierekening goed terecht is gekomen?

Dat kan! Bij het afsluiten van een overeenkomst met een producent komt er een contract met uniek contractnummer tot stand in het platform. Op je energierekening wordt je energieverbruik op basis van de afspraken in dit contract verrekend. En hetzelfde doen we aan de kant van de producent. Als je de factuur van de afnemer en producent naast elkaar legt zul je zien dat wat de afnemer betaalt door de producent ontvangen wordt.

Maak één maand gratis kennis met het platform