All in power

Platform voor duurzame energie

Over All in power

All in power is opgericht om de energietransitie te versnellen en voor iedereen toegankelijk te maken. Wij zijn dan ook meer een technologiebedrijf dan een energiebedrijf en doen alles helemaal anders. We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan de productie van duurzame energie en doen dit door het uitwisselen van energie leuker, makkelijker en goedkoper te maken.

All in power

Missiestatement

Door de energietransitie voor iedereen toegankelijk te maken zorgen we dat iedereen enthousiast wordt over duurzame energie. Met ons platform verbeteren we de business case en betaalbaarheid van duurzame energie. We rusten niet tot dat alle energie in Europa duurzaam wordt geproduceerd.

Als consultant ken ik de energiemarkten op mijn duimpje. Er viel mij op een gegeven moment een zogezegd in de gat in de markt op. Waarom betalen consumenten zo veel meer dan energie kost op groothandelsmarkten? Ik heb het op mij genomen om dit probleem te doorgronden en op te lossen en zo de energietransitie een boost te geven. Dat is waar All in power voor staat, eerlijke prijzen en transparantie.

Melvin van Melzen

Oprichter All in power

Onze geschiedenis

Energiemarkten waarop energieleveranciers met elkaar handelen werken uitstekend, maar niet iedereen kan een energieleverancier worden. Eigenlijk zijn er maar heel weinig partijen die toegang hebben tot energiemarkten. Wij zagen dat de energieleveranciers die deze toegang bieden dure tussenpartijen zijn die het enthousiasme van lokale energieproducenten zoals energiecoöperaties in de weg staan. We zijn met een blanco vel papier begonnen en hebben de energieleverancier van het internettijdperk ontworpen.

Zo is het platform ontstaan, als een soort AirBNB van duurzame energie. We zijn een energieleverancier maar de eerste die geen energie levert. Wij faciliteren mensen die samen duurzame energie opwekken en aan elkaar leveren. Het All in power platform is verreweg de goedkoopste manier om duurzame energie uit te wisselen, het voordeel is voor de opwekker en afnemer om te verdelen. Het platform is volledig transparant zodat je zelf kan controleren dat alles inderdaad klopt.