Missiestatement

Wij willen iedereen enthousiast maken over duurzame energie. Dit doen wij met ons platform waarmee we de business case en betaalbaarheid van duurzame energie verbeteren. We rusten niet totdat alle energie in Europa duurzaam wordt geproduceerd.

Onze geschiedenis

All in power is opgericht om de energietransitie te versnellen en voor iedereen toegankelijk te maken. Wij zijn dan ook meer een technologiebedrijf dan een energiebedrijf en doen alles helemaal anders. We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan de productie van duurzame energie en doen dit door de uitwisseling van energie leuker, makkelijker en goedkoper te maken.

Energiemarkten waarop energieleveranciers met elkaar handelen werken uitstekend, maar niet iedereen kan een energieleverancier worden. Eigenlijk zijn er maar heel weinig partijen die direct toegang hebben tot energiemarkten. Wij zagen dat de energieleveranciers die deze toegang bieden dure tussenpartijen zijn die het enthousiasme van lokale energieproducenten zoals energiecoöperaties in de weg staan. We zijn met een blanco vel papier begonnen en hebben de energieleverancier van het internettijdperk ontworpen. Zo is het platform ontstaan, als een soort AirBNB van duurzame energie.

We zijn een energieleverancier maar de eerste die geen energie levert. Wij faciliteren mensen die samen duurzame energie opwekken en aan elkaar leveren. We zijn er in geslaagd om het All in power platform te ontwikkelen als de goedkoopste manier om duurzame energie uit te wisselen, het voordeel is voor de producent en afnemer om te verdelen. Het platform is volledig transparant zodat iedereen zelf kan controleren dat alles inderdaad klopt.

Woord van de oprichter

Als consultant ken ik de energiemarkten op mijn duim. Het viel mij op dat consumenten zo veel meer betalen dan producenten verdienen voor dezelfde energie. Ik heb het op mij genomen om dit probleem te doorgronden en op te lossen en zo de energietransitie een boost te geven. Dat is waar All in power voor staat: eerlijke prijzen en transparantie.