Jij bepaalt waar jouw energie vandaan komt.

Energiegebruikers bepalen met hun energierekening welke opwekkers ze willen steunen. Het platform zorgt ervoor dat jouw energierekening voor 100% bij jouw energieleveranciers terecht komt. Zo weet je zeker dat jouw energierekening bijdraagt aan eerlijke duurzame energie.

Jouw energiemix

Het All in power platform is de enige manier om bij meerdere bronnen energie in te kopen. Je stelt gemakkelijk je eigen energiemix samen. Een beetje van jezelf, een beetje van de buurman en een beetje van het lokale windpark. Je kan zo veel leveranciers kiezen als je wil.

100% transparant

Het All in power platform is volledig transparant. Wat jij betaalt komt 1 op 1 bij jouw leverancier terecht.  Als je de facturen van beide naast elkaar zal je het zelf kunnen controleren: 100% transparantie.

Leverancier

Levert zijn duurzame energie direct aan zijn afnemer tegen een vaste prijs. De opwekker ontvangt 1-op-1 de vergoeding van de afnemer en houdt door de lage platformkosten tot 30% meer over.

Afnemer

Krijgt direct van de opwekker van zijn keuze energie geleverd voor een vaste prijs. De afnemer betaalt maandelijks voor zijn daadwerkelijke verbruik en krijgt betere energie voor een lagere prijs.

De energiewinkel

Opwekkers bieden hun duurzame energie aan in de energiewinkel. Je vindt er nabijgelegen opwekkers, kan filteren op energieprijs, type opwekking en zoeken op de naam en beschrijving van de aanbieding.

Wanneer je een aanbieding vindt die je aanspreekt in de All in power energiewinkel, is de volgende stap een overeenkomst sluiten, gemakkelijk en veilig via het platform.

Klaar voor de start?

Vanaf 2020 kan je als afnemer deelnemen aan het All in power platform. Nog eventjes geduld dus. Laat je gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden.