All in power is de leverancier voor producenten

Via All in power wordt jij “leverancier” en krijg je de controle (terug) over hoe, met wie en tegen welke prijzen je energie uitwisselt.

Ben jij er klaar voor om de controle (terug) te krijgen over jouw energieproductie? Meld je dan direct aan!

Producenten van duurzame energie worden leverancier

In het kort

Via All in power kan je direct energie verkopen aan afnemers en maak je gebruik van de mogelijkheden van renewables hedging. Zo kan je tegen vaste prijzen energie verkopen aan afnemers. Producenten kunnen bij directe verkoop ruim 30% meer verdienen terwijl de afnemer niet meer betaalt dan anders.

Een markt van Vaste prijzen

Consumenten en bedrijven kiezen meestal voor de zekerheid van vaste prijzen. Vaste energieprijzen zijn gemiddeld 20% duurder dan dynamische prijzen op de energiebeurs. Jij kan dankzij renewables hedging vaste prijzen bieden en deze 20% is voor jou.

Goedkoopste manier om energie uit te wisselen

Wij de goedkoopste manier ontwikkeld om duurzame energie uit te wisselen. Zo blijft er meer over voor de producent of kan de energieprijs worden verlaagd. Wel zo eerlijk. Als jouw afnemer blijft betalen wat hij nu betaalt is dit jouw tweede voordeel.

Jij doet de marketing

De gemiddelde leverancier geeft kapitalen uit aan marketing, wij niet en daar is jouw derde voordeel. Jij hebt onderscheidend vermogen en een netwerk met bestaande klanten en relaties waarmee jij veel effectiever je klanten kan benaderen dan een centrale partij. Wij helpen je dit netwerk maximaal te benutten.

Marketing?
Dat doe jij!

Het verkopen van energie is heel makkelijk:

Stap 1: Je krijgt een eigen onboarding pagina voor jouw energie aanbod, herkenbaar in jouw huisstijl. Je bepaalt zelf het energietarief.

Stap 2: Je stuurt je klanten naar jouw onboarding pagina waar ze zelf een offerte kunnen samenstellen voor de levering van jouw energie. Wij helpen je een handje met de marketing.

Stap 3: Leun achterover, wij nemen het over vanaf hier. Wij regelen de overstap, facturatie en klantenservice.

Wil je direct aan de slag met het direct verkopen van jouw energie? Meld je direct aan!

Het All in power verdienmodel

Platform voor duurzame energie

Wij verzorgen alles wat erbij komt kijken om jouw energie aan afnemers te leveren, van klantenservice en facturatie tot overstapservice. Net als iedere leverancier brengen wij vaste leveringskosten in rekening, ook bij jouw afnemers.

Onbalansvoordeel

We maken gebruik van de beste voorspelmodellen waarmee we onbalans minimaliseren. Onze producenten profiteren daarom van een onbalansvoordeel van 0,001 €/kWh. Een windturbine van 2 MW bespaart op deze manier ruim 4.000 €/jaar aan onbalanskosten.

Slimme sturing

Wij doen er alles aan om duurzame energie betaalbaar te maken. Daarom bieden wij onze producenten drie diensten om energieproductie aan te sturen. Het stuursignaal ontvang je van ons via een API of e-mailbericht.

Bodemprijs bescherming

Bij negatieve energieprijzen is het voor jou mogelijk niet rendabel om te produceren. Wij beschermen jou tegen onrendabele prijzen door jou een signaal te sturen als de energieprijzen lager zijn dan jouw bodemprijs.

Onbalanssturing

Als de onbalansprijzen negatief worden kan het de moeite waard zijn om kort de productie van duurzame energie te onderbreken. Je helpt mee om het energiesysteem te stabiliseren en wordt daarvoor beloond.

Vraagsturing

Wij helpen je om optimaal energie te verbruiken, bijvoorbeeld als de zon fel schijnt of de wind hard waait. In samenwerking met een aggregator ga je slim laden, koelen, verwarmen, pompen en energie opslaan of converteren.

Wil jij direct aan de slag met slimme sturing?

Renewables hedging = duurzame zekerheid

Reguliere leveranciers gebruiken dure traditionele hedging methodes om inkooprisico af te dekken. Via ons heb jij deze dure hedging methodes niet nodig. Je maakt gebruik van renewables hedging waarmee je gemiddeld 70% goedkoper uit dan bij traditionele hedging.

Renewables hedging maakt gebruik van de eigenschap dat de inkoopkosten van energieverbruik en verkoopprijzen van energieproductie met elkaar meebewegen zoals je in deze grafiek ziet.

In plaats van een contract om jouw energieproductie aan een leverancier te verkopen sluit je, via All in power, contracten af met jouw afnemers. Producenten maken bij directe verkoop gebruik van renewables hedging om zonder zorgen energie te kunnen verkopen  tegen vaste prijzen

Meld je direct aan als je tegen direct energie wil verkopen aan afnemers tegen vaste prijzen!

Contact

Heb je vragen?

Bel 026 – 2022 136 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Velden met een * zijn verplicht